SC Talea SRL
Tel: 0744 598 307 | 0786 273 532
E-mail: sctalea@yahoo.com
Lucrari de pregatire a terenului

     Terasamente, excavari, sapaturi santuri si canale, infrastuctura pentru Irigatii, demolare constructii, mutarea pamantului, imprastieri, taluzari..

Contact Beneficiar
 • « SC Talea SRL »
 • « Str. Cuza Voda nr. 72, Loc. Focsani, Jud. Vrancea
 • « E-mail: sctalea@yahoo.com
 • « Tel: 0744 598 307
  0786 273 532
 • Link-uri utile

  Beneficiarul Proiectului

  SC Talea srl


     Societatea a fost infiintata in anul 1998, avand ca obiect de activitate principal activitatile veterinare, in acest sens deschizand un sediu secundar, ce functioneaza si in prezent, ca farmacie veterinara, in  Focsani, Str. Marasesti nr. 27.
  In paralel, a inceput sa desfasoare si activitati de comert si intermedieri in comertul cu masini si utilaje agricole, intr-un punct de lucru situat in Focsani, Str. Cuza Voda nr. 72.
  La acest punct de lucru, fapt impus prin conditiile contractuale, ca vanzator sau distribuitor de masini si utilaje agricole, a fost amenajat un atelier de intretinere si reparatii, ce s-a dezvoltat rapid, intreprinderea impunandu-se printre primele cinci din judetul Vrancea in acest domeniu.


     Prin dezvoltarea ateliarului mecanic, pe langa activitatile de service au inceput sa fie prestate si alte lucrari, atat pentru masinile si utilajele agricole, cat si pentru alte utilaje, de constructii sau industriale.
  Au fost achizitionate mijloace de productie diverse, de la macarale de atelier, transpaleti, vinciu, la truse mecanice, polizoare, rotopercutoare, masini de gaurit, aparate si echipamente de sudura electrica, cu oxigen sau argon, apoi mijloace de transport speciale (utilitare service si pentru transport, tractor, remorci).


     In anul 2008 a fost achizitionat un imobil pe raza comunei Vanatori, judetul Vrancea, fosta Ferma 4, sat Jorasti, situat la 4 km de Focsani, compus din doua corpuri de cladiri si teren aferent.
  Una dintre constructii a fost amenajata, compartimentata, in vederea realizarii unui atelier de vopsitorie si tratare a metalelor.
  Aici a fost deschis un alt punct de lucru.

   

  Prin acest proiect dorim sa realizam modernizarea si extinderea activitatii noastre in domeniul constructiilor, prin achizitia de utilaje pentru lucrari de pregatire a terenului.
  Utilaje

  « BULDOEXCAVATOR TEREX 970 ELITE
  « MINIEXCAVATOR CAMS 224s
  « VIBROCOMPACTOR TEREX TV 800
  « MAI COMPACTOR STONE XH 670
  « PLACA VIBRATOARE STONE SFP 4000
  « Miniexcavator CAMS 224s
  « Miniincarcator CAMS 775
  « Generator de Curent 380 / 220V

  Prezentare Proiect

       Achizitii de utilaje pentru lucrari de pregatire a terenului", proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 4 "Sprijinirea mediului de afaceri regional și local", Domeniul major de intervenţie 4.3 "Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor".